Cara Mudah Promosi Tone Excel 2016

Tuan/Puan yang dihormati,

Beri perhatian kepada mesej yang akan saya sampaikan, terutamanya kepada semua pengguna telefon bimbit di Malaysia, kerana ianya sangat penting dan bakal mengubah hidup anda, dengan izin Allah.

Tips PERCUMA: Cara Mudah Dekati Pelanggan Tanpa Perlu Berjumpa! (Cara Unik Autonexcel.my)

Satu perniagaan yang patut anda ceburi secara full time atau part time kerana dengan usaha gigih dalam tempoh tertentu, anda akan menikmati hasil pendapatan dalam satu jangka masa panjang yang berterusan. Dengan hanya modal yang amat rendah di peringkat awal insyaAllah anda akan menikmati income bulanan secara berterusan dan semakin bertambah dari bulan ke bulan, inilah yang dikatakan pendapatan pasif sebenar!

Adakah Anda Menghadapi Masalah-Masalah Ini?

Masih mencari-cari sumber pendapatan pasif?
Cuba bisnes online tapi tak dapat sambutan?
Mahu memulakan perniagaan internet tapi tak cukup modal?
Dah cuba macam-macam bisnes tapi tak banyak untung?
Tiada idea nak buat bisnes apa?

Saya memulakan bisnes online sejak tahun 2005, dan saya sendiri pernah mengalami masalah-masalah di atas beberapa tahun pertama, sehingga satu tahap, saya hampir berputus asa. Saya faham bagaimana rasanya buat bisnes yang tak dapat sambutan dan tidak menguntungkan. Saya luangkan masa beberapa tahun melakukan kajian sehinggalah tahun 2016 ini, saya telah MENEMUI JALAN MUDAH dengan menggunakan SISTEM AUTOMATIK ini!

Memperkenalkan...

Saya ingin ANDA tahu FAKTA tentang betapa besarnya POTENSI menyertai program ini...

Ternyata pengguna telefon telah meningkat dari hari ke hari, ianya melebihi penduduk Malaysia sendiri yang berjumlah lebih kurang 30 Juta orang. Bayangkan gandaan potensi di dalam perniagaan ini!

Memang diakui perniagaan telekomunikasi kini menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan. Selama ini, kita hanya menjadi pengguna yang dimanipulasikan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengaut keuntungan jutaan ringgit

Industri Telekomunikasi telah membawakan satu teknologi yang sangat hebat, statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) menunjukkan lebih dari 37 Juta nombor telefon mudah alih telah didaftar. 50% daripada pengguna telefon bimbit berpendapatan kurang dari RM1000 sebulan. Sebanyak 2.6 Bilion bayaran bil telefon bimbit dalam sebulan. SMS pula sebanyak 93 Juta telah dihantar pada tahun 2011.

Sertai sekarang dan dapatkan bonus bernilai RM379 secara PERCUMA. CEPAT! Tawaran sah sehingga 10 sahaja! (Selepas tamat tempoh, harga asal akan dikenakan)
Apa kelebihan menyertai Tune Talk Tone Excel melalui Autonexcel.my?

Pasaran ToneExcel?

    Sesiapa sahaja yang menggunakan telefon:
  • * Warganegara Malaysia atau Warga Asing (Passport)
  • * Berumur 12 tahun ke atas dan mempunyai kad pengenalan

Terdapat 34.4 Juta Talian Telefon berdaftar di Malaysia berbanding penduduk Malaysia seramai 27.4 Juta. Ramai orang menggunakan telefon lebih dari satu!

Pasaran orang yang menggunakan telefon TIDAK AKAN TEPU kerana telefon merupakan KEPERLUAN. Di masa akan datang telefon akan jadi lebih penting dari beg duit kerana bermacam-macam fungsi boleh dimasukkan ke dalam telefon.

Bagaimana Cara Usahawan Telco Menjana Pendapatan?


1. Bertukar kepada Simkad ToneExcel
Percaya atau tidak dengan hanya menggunakan Simkad ToneExcel anda dibayar! 

ToneExcel merupakan Program Referral WOW dibawah kerjasama TuneTalk dan Celcom.
 
2
2. Bonus Menaja RM20 Seorang
Setiap kali orang mendaftar Simkad ToneExcel dibawah anda, anda akan mendapat RM20 untuk seorang. 

Tukar semua ahli keluarga dan orang yang anda kenal kepada ToneExcel. Dan ajar mereka melakukan perkara yang sama.
 
3
3. Bonus Topup 26%
Setiap kali orang yang anda taja dan rangkaian dibawah anda topup, anda akan mendapat bonus sehingga 26% dari nilai topup mereka. 

Setiap orang akan menaja Level 1 sahaja. Level 2 & 3 akan berkembang tanpa perlu anda taja. Pendapatan anda akan meningkat setiap bulan. Dari sen-sen kepada puluh, dari puluh kepada ratus. Dan dari ratus kepada ribu. Dari ribu kepada nilai yang tidak masuk akal seperti Mazelan Abas.

Adakah ToneExcel Berbaloi? Murah? Jimat?

Tone Excel bagi banyak kelebihan kepada pengguna berbanding telco lain. (Rate penuh boleh dilihat di sini)
ToneExcel merupakan gabungan syarikat-syarikat TERBESAR dan TERBAIK!
ToneExcel dinobat sebagai Majikan Terbaik 2016!

Sertai sekarang dan dapatkan bonus bernilai RM379 secara PERCUMA. CEPAT! Tawaran sah sehingga 10 sahaja! (Selepas tamat tempoh, harga asal akan dikenakan)
Apa kelebihan menyertai Tune Talk Tone Excel melalui Autonexcel.my?

Tahukah Anda Usahawan Telco Paling Berjaya di Malaysia Sekarang?

Seorang Internet Marketer yang bernama Mazelan Abas. Beliau telah menceburi Usahawan Telco sejak tahun 2010. Pendapatan PASIF beliau sekarang setiap bulan beratus ribu ringgit dan sentiasa bertambah setiap bulan! Memang tidak masuk akal!

Jangan memandang rendah kepada bisnes yang bermodalkan kecil dan untung sen-sen. Kerana dari sen-sen itulah Mazelan Abas bergelar Jutawan sekarang.

Lihat video beliau di bawah:


Akaun bank Mazelan Abas pada bulan Februari 2015 (WOW!!):


10 + 2 Bonus Tak Masuk Akal Melalui Autonexcel.my

10 Bonus Apabila Anda Beralih Ke Simkad Tone Excel

Simkad pertama Malaysia yang mempunyai mata ganjaran (BIG points).
Seperti Bonuslink, SimKad ToneExcel ini mempunyai mata ganjaran (BIG Points) apabila setiap kali di tambah kredit (Top-up). Dengan hanya topup talian, anda boleh menebus mata yang terkumpul kepada TIKET PENERBANGAN AIRASIA secara PERCUMA!
Insurans Kemalangan bernilai RM100,000 dari Tune Insurans.
Sebagai pengguna ToneExcel, anda juga dilindungi dengan insurans kemalangan dari Tune Insurans bernilai RM50,000 (Etiqa Takaful). Tertakhluk terma dan syarat. Maklumat lanjut, sila klik di sini
Mudah di laksanakan. Topup ada dijual dimana-mana.
Simkad Tone Excel menggunakan topup dari TuneTalk dan ia boleh didapati dimana-mana di serata Malaysia. Ini adalah termasuk di kedai-kedai terkenal, di atm bank, dan malah boleh didapati secara online di CIMB click atau Maybank2u.
Setiap kali Topup, dapat lebih kredit.
Bermula 10 Januari 2014, semua pengguna ToneExcel boleh menikmati lebih kredit setiap kali talian di topup RM30 atau RM50.
Anda sendiri Topup, anda boleh dapat duit.
Ya memang benar sekali! Sebagai pengguna simkad toneexcel, setiap kali anda topup anda akan dibayar sebanyak 3% dari jumlah yang anda topup. Sendiri topup, sendiri dapat duit! Menarik bukan? Duit bonus ini akan dimasukkan setiap bulan sekali ke dalam akaun anda!
Nikmati kadar panggilan yang lebih murah.
Kadar Panggilan Kadar SMS
28 sen / minit 10 sen / sms
Boleh kekalkan nombor lama (jika mahu)
Sebagai pengguna ToneExcel, anda juga boleh membuat pilihan, samada ingin menggunakan nombor yang diberikan oleh Tone Excel, yang biasanya bermula dengan 010 atau 0111, atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad Tone Excel ini. Asalkan nombor lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda.
Dan yang paling menarik... anda boleh MENJANA PENDAPATAN hingga ribuan ringgit
Sebagai pengguna Tone Excel, anda boleh menjana ribuan ringgit dengan hanya membawa kenalan menggunakan simkad Tone Excel. Apa yang menarik disini ialah, setiap kali mereka topup, anda akan mendapat 6% daripada jumlah topup mereka. Tak kiralah kat mana sekali pun mereka topup, walaupun di kedai, 7 eleven, maybank, atau sebagainya. Setiap kali mereka topup, Tone Excel akan berikan 6% kepada anda dan komisyen tersebut akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda setiap bulan.

"Komisyen dari orang topup anda dapat. Walaupun anda sedang tidur, bekerja, bermain, atau beristirehat..."

>> Nanti Dulu! Ada 2 BONUS Lagi <<

(Tawaran 2 bonus ini hanya sah sehingga 10 sahaja)

Kenapa Anda Patut Sertai Autonexcel.my?

Kenapa anda patut sertai Autonexcel.my? Autonexcel.my merupakan website automatik yang boleh anda gunakan untuk promotekan simkad Tone Excel, tanpa perlu bersemuka dan berjumpa dengan pelanggan. Website ini disediakan dalam 48 jam selepas pendaftaran. Kelebihannya:

Anda akan menerima website dengan ID, subscribe form (jika anda ada) dan keterangan anda (termasuk gambar), semua ini PERCUMA.
Tiada had tempoh, selagi anda aktif, website anda akan terus aktif!
Ayat killer yang telah disunting oleh beberapa pakar pasti akan membuatkan pembaca tertawan! Grafik dan visual yang mengancam pula memberi kesan yang mendalam kepada pembaca.
Tak perlu susah-payah nak buat website, tak perlu buang masa yang lama, semuanya AUTOMATIK.
Anda dapat URL, tinggal nak promote je...lihat contoh URL: http://autonexcel.my/

Apa Kelebihan Autonexcel.my dan 2 Website Ini?

Semua keterangan anda dipaparkan secara automatik
Email percuma, id email pilihan anda sendiri
Support group Whatsapp - menawarkan khidmat bantuan dan sokongan kepada ahli-ahli baru. Ramai otai-otai Tone Excel dalam group ni
Anda hanya perlu kongsikan link anda
Penyertaan baru automatik masuk bawah nama anda!

Sertai sekarang dan dapatkan bonus bernilai RM379 secara PERCUMA. CEPAT! Tawaran sah sehingga 10 sahaja! (Selepas tamat tempoh, harga asal akan dikenakan)


Apa Kata Pengguna Autonexcel.my?

Klik pada imej untuk melihat website Autonexcel mereka:

Sertai Sekarang & Nikmati Bonus Serta Merta

LANGKAH 1 : Dapatkan SIMKAD Tone Excel di sini

Pertama sekali, untuk menyertai program ini, anda perlu mendapatkan simkad Tone Excel terlebih dahulu. Untuk mendapatkan simkad tersebut sila isikan borang ini:

LANGKAH 2 : Sila buat bayaran hanya RM100.00

Simkad Tone Excel yang baru akan di uruskan dan di hantar (pos) segera, selepas saya menerima data, dan bayaran. Sila berikan 2 - 3 hari bekerja untuk simkad tersebut tiba ke alamat anda. Sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di talian 0122302158. Saya sentiasa sedia membantu.

PENTING: Sila masukkan email muhaimin@autonexcel.my ke dalam ruang email penerima, ini penting untuk melancarkan proses pengesahan pembayaran anda.

Nama : Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa
No Akaun : 162357289027
Nama : Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa
No Akaun : 7003980046

Sebarang soalan boleh diajukan kepada saya, bila-bila masa :)

call

Hubungi Muhammad Muhaimin Mohd Isa: 0122302158

sms

SMS 0122302158

Whatsapp 0122302158

email

muhaimin@autonexcel.my

facebook

Klik Facebook dan mesej kami

Tips PERCUMA: Cara Mudah Dekati Pelanggan Tanpa Perlu Berjumpa! (Cara Unik Autonexcel.my)

Terima Kasih...Yang Benar,

Penaja: Muhammad Muhaimin Mohd Isa
Tel: 0122302158
Tone Excel ID: 488029
Tarikh:
Mutiara Kata: "Jadikan azam tahun 2016 anda satu realiti"  

P/S: Sertai Autonexcel.my sekarang, 2 website percuma (bernilai RM379), group support Whatsapp berterusan dan banyak lagi (lihat bonus), pada harga RM100 sahaja. Hari ini RM100 itu tidaklah banyak berbanding dengan pendapatan yang anda akan terima di dalamnya.

"Sertai Tone Excel via Autonexcel.my 2016 sekarang dan promote TANPA perlu bersemuka!"

Sertai Kami Menuju Puncak Kejayaan!
sumber sokongan (terima kasih kepada): go.tune-talk.net, usahawantelco.com, toneexcel2u.my, pendapatanbulanan.com

Hakcipta Terpelihara | 2016 - Auto Tone Excel. Web oleh Muhaimin