Cara Mudah Promosi Tone Excel 2017 Kini Terbongkar!

Tuan/Puan yang dihormati,

Beri perhatian kepada mesej yang akan saya sampaikan, terutamanya kepada semua pengguna telefon bimbit di Malaysia, kerana ianya sangat penting dan bakal mengubah hidup anda, dengan izin Allah.

Tips PERCUMA: Cara Mudah Dekati Pelanggan Tanpa Perlu Berjumpa! (Cara Unik Autonexcel.my)

Satu perniagaan yang patut anda ceburi secara full time atau part time kerana dengan usaha gigih dalam tempoh tertentu, anda akan menikmati hasil pendapatan dalam satu jangka masa panjang yang berterusan. Dengan hanya modal yang amat rendah di peringkat awal insyaAllah anda akan menikmati income bulanan secara berterusan dan semakin bertambah dari bulan ke bulan, inilah yang dikatakan pendapatan pasif sebenar!

Adakah Anda Menghadapi Masalah-Masalah Ini?

Masih mencari-cari sumber pendapatan pasif?
Cuba bisnes online tapi tak dapat sambutan?
Mahu memulakan perniagaan internet tapi tak cukup modal?
Dah cuba macam-macam bisnes tapi tak banyak untung?
Tiada idea nak buat bisnes apa?

Saya memulakan bisnes online sejak tahun 2005, dan saya sendiri pernah mengalami masalah-masalah di atas beberapa tahun pertama, sehingga satu tahap, saya hampir berputus asa. Saya faham bagaimana rasanya buat bisnes yang tak dapat sambutan dan tidak menguntungkan. Saya luangkan masa beberapa tahun melakukan kajian sehinggalah tahun 2017 ini, saya telah MENEMUI JALAN MUDAH dengan menggunakan SISTEM AUTOMATIK ini!

Memperkenalkan...

Saya ingin ANDA tahu FAKTA tentang betapa besarnya POTENSI menyertai program ini...

Ternyata pengguna telefon telah meningkat dari hari ke hari, ianya melebihi penduduk Malaysia sendiri yang berjumlah lebih kurang 30 Juta orang. Bayangkan gandaan potensi di dalam perniagaan ini!

Memang diakui perniagaan telekomunikasi kini menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan. Selama ini, kita hanya menjadi pengguna yang dimanipulasikan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengaut keuntungan jutaan ringgit

Industri Telekomunikasi telah membawakan satu teknologi yang sangat hebat, statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) menunjukkan lebih dari 37 Juta nombor telefon mudah alih telah didaftar. 50% daripada pengguna telefon bimbit berpendapatan kurang dari RM1000 sebulan. Sebanyak 2.6 Bilion bayaran bil telefon bimbit dalam sebulan. SMS pula sebanyak 93 Juta telah dihantar pada tahun 2011.

Sertai sekarang dan dapatkan bonus bernilai RM379 secara PERCUMA. CEPAT! Tawaran sah sehingga 30 sahaja! (Selepas tamat tempoh, harga asal akan dikenakan)
Apa kelebihan menyertai Tune Talk Tone Excel melalui Autonexcel.my?

Pasaran ToneExcel?

    Sesiapa sahaja yang menggunakan telefon:
  • * Warganegara Malaysia atau Warga Asing (Passport)
  • * Berumur 12 tahun ke atas dan mempunyai kad pengenalan

Terdapat 34.4 Juta Talian Telefon berdaftar di Malaysia berbanding penduduk Malaysia seramai 27.4 Juta. Ramai orang menggunakan telefon lebih dari satu!

Pasaran orang yang menggunakan telefon TIDAK AKAN TEPU kerana telefon merupakan KEPERLUAN. Di masa akan datang telefon akan jadi lebih penting dari beg duit kerana bermacam-macam fungsi boleh dimasukkan ke dalam telefon.

Bagaimana Cara Usahawan Telco Menjana Pendapatan?


1. Bertukar kepada Simkad ToneExcel
Percaya atau tidak dengan hanya menggunakan Simkad ToneExcel anda dibayar! 

ToneExcel merupakan Program Referral WOW dibawah kerjasama TuneTalk dan Celcom.
 
2
2. Bonus Menaja RM20 Seorang
Setiap kali orang mendaftar Simkad ToneExcel dibawah anda, anda akan mendapat RM20 untuk seorang. 

Tukar semua ahli keluarga dan orang yang anda kenal kepada ToneExcel. Dan ajar mereka melakukan perkara yang sama.
 
3
3. Bonus Topup 26%
Setiap kali orang yang anda taja dan rangkaian dibawah anda topup, anda akan mendapat bonus sehingga 26% dari nilai topup mereka. 

Setiap orang akan menaja Level 1 sahaja. Level 2 & 3 akan berkembang tanpa perlu anda taja. Pendapatan anda akan meningkat setiap bulan. Dari sen-sen kepada puluh, dari puluh kepada ratus. Dan dari ratus kepada ribu. Dari ribu kepada nilai yang tidak masuk akal seperti Mazelan Abas.

Adakah ToneExcel Berbaloi? Murah? Jimat?

Tone Excel bagi banyak kelebihan kepada pengguna berbanding telco lain. (Rate penuh boleh dilihat di sini)
ToneExcel merupakan gabungan syarikat-syarikat TERBESAR dan TERBAIK!

Sertai sekarang dan dapatkan bonus bernilai RM379 secara PERCUMA. CEPAT! Tawaran sah sehingga 30 sahaja! (Selepas tamat tempoh, harga asal akan dikenakan)
Apa kelebihan menyertai Tune Talk Tone Excel melalui Autonexcel.my?

Tahukah Anda Usahawan Telco Paling Berjaya di Malaysia Sekarang?

Seorang Internet Marketer yang bernama Mazelan Abas. Beliau telah menceburi Usahawan Telco sejak tahun 2010. Pendapatan PASIF beliau sekarang setiap bulan beratus ribu ringgit dan sentiasa bertambah setiap bulan! Memang tidak masuk akal!

Jangan memandang rendah kepada bisnes yang bermodalkan kecil dan untung sen-sen. Kerana dari sen-sen itulah Mazelan Abas bergelar Jutawan sekarang.

Lihat video beliau di bawah:


Akaun bank Mazelan Abas pada bulan Februari 2015 (WOW!!):

Apa Hukum Bisnes Tone Excel? Adakah Tone Excel Patuh Syariah?

Penerangan Patuh Syariah Berkaitan Konsep Perniagaan ToneExcel - Video ini menjawab soalan di atas. Kajian pematuhan Syariah dalam konsep perniagaan Tone Excel ini dilakukan khusus untuk menjelaskan persoalan adakah sistem pemasaran dan produk Tone Excel ini mematuhi syariah islam.

Kajian ini dilakukan oleh ustaz Abdul Shukor B, Hj Abdul Samah Seorang pendakwah bebas yang juga merupakan seorang pengamal perubatan islam, pakar produk islam berlandaskan syariah dan ahli lembaga tadbir maahad tahfiz.

Kajian pematuhan syariah dilakukan berdasarkan 8 fakta penting "MLM patuh syariah" Prof Dr Zaharuddin B Hj Abdul Rahman.

Tone Excel adalah MLM? TIDAK.

10 + 2 Bonus Tak Masuk Akal Melalui Autonexcel.my

10 Bonus Apabila Anda Beralih Ke Simkad Tone Excel

Simkad pertama Malaysia yang mempunyai mata ganjaran (BIG points).
PERCUMA simkad Tone Excel, boleh kekalkan nombor lama anda. Seperti Bonuslink, SimKad ToneExcel ini mempunyai mata ganjaran (BIG Points) apabila setiap kali di tambah kredit (Top-up). Dengan hanya topup talian, anda boleh menebus mata yang terkumpul kepada TIKET PENERBANGAN AIRASIA secara PERCUMA!
Insurans Kemalangan bernilai RM50,000 dari Tune Insurans.
PERCUMA PA Insurans RM50,000. Sebagai pengguna ToneExcel, anda juga dilindungi dengan insurans kemalangan dari Tune Insurans bernilai RM50,000 (Etiqa Takaful). Tertakhluk terma dan syarat. Maklumat lanjut, sila klik di sini
Mudah di laksanakan. Topup ada dijual dimana-mana.
Simkad Tone Excel menggunakan topup dari TuneTalk dan ia boleh didapati dimana-mana di serata Malaysia. Ini adalah termasuk di kedai-kedai terkenal, di atm bank, dan malah boleh didapati secara online di CIMB click atau Maybank2u.
Setiap kali Topup, dapat lebih kredit.
Semua pengguna ToneExcel boleh menikmati lebih kredit setiap kali mereka topup. Promosi terkini boleh dilihat di sini.
Anda sendiri Topup, anda boleh dapat duit.
CASH BACK 3% atau 7%. Ya memang benar sekali! Sebagai pengguna simkad toneexcel, setiap kali anda topup anda akan dibayar sebanyak 3% dari jumlah yang anda topup. Sendiri topup, sendiri dapat duit! Menarik bukan? Duit bonus ini akan dimasukkan setiap bulan sekali ke dalam akaun anda!
Nikmati kadar panggilan yang lebih murah.
PERCUMA airtime, sms, panggilan, internet dan rebate
Panggilan SMS Data
28 sen / minit 12 sen / sms RM0.08 / MB
Boleh kekalkan nombor lama (jika mahu)
Sebagai pengguna ToneExcel, anda juga boleh membuat pilihan, samada ingin menggunakan nombor yang diberikan oleh Tone Excel, yang biasanya bermula dengan 010 atau 0111, atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad Tone Excel ini. Asalkan nombor lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda.
Dan yang paling menarik... anda boleh MENJANA PENDAPATAN hingga ribuan ringgit
PELUANG membuat duit secara pasif setiap bulan. Sebagai pengguna Tone Excel, anda boleh menjana ribuan ringgit dengan hanya membawa kenalan menggunakan simkad Tone Excel. Apa yang menarik disini ialah, setiap kali mereka topup, anda akan mendapat 6% daripada jumlah topup mereka. Tak kiralah kat mana sekali pun mereka topup, walaupun di kedai, 7 eleven, maybank, atau sebagainya. Setiap kali mereka topup, Tone Excel akan berikan 6% kepada anda dan komisyen tersebut akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda setiap bulan.

"Komisyen dari orang topup anda dapat. Walaupun anda sedang tidur, bekerja, bermain, atau beristirehat..."
Pendapatan Tone Excel boleh diwarisi
Bisnes Tone Excel adalah perniagaan yang boleh diwarisi. Komisyen yang anda perolehi setiap bulan nanti, ianya boleh diwarisi. Apa2 berlaku kepada anda, pewaris dapat mewarisi dan menerima komisyen anda.
Dan banyak lagi kelebihan berbanding telco lain
PERCUMA mata ganjaran setiap kali topup | DISKAUN penginapan di Tune Hotel | PELUANG sertai cabutan bertuah mingguan, bulanan dan tahunan | PELUANG sertai pelbagai pertandingan & pakej perlancongan ke luar negara

>> Nanti Dulu! Ada 2 BONUS Lagi <<

(Tawaran 2 bonus ini hanya sah sehingga 30 sahaja)

Kenapa Anda Patut Sertai Autonexcel.my?

Kenapa anda patut sertai Autonexcel.my? Autonexcel.my merupakan website automatik yang boleh anda gunakan untuk promotekan simkad Tone Excel, tanpa perlu bersemuka dan berjumpa dengan pelanggan. Website ini disediakan dalam 48 jam selepas pendaftaran. Kelebihannya:

Anda akan menerima website dengan ID, subscribe form (jika anda ada) dan keterangan anda (termasuk gambar), semua ini PERCUMA.
Tiada had tempoh, selagi anda aktif, website anda akan terus aktif!
Ayat killer yang telah disunting oleh beberapa pakar pasti akan membuatkan pembaca tertawan! Grafik dan visual yang mengancam pula memberi kesan yang mendalam kepada pembaca.
Tak perlu susah-payah nak buat website, tak perlu buang masa yang lama, semuanya AUTOMATIK.
Anda dapat URL, tinggal nak promote je...lihat contoh URL: http://autonexcel.my/japsrin

Apa Kelebihan Autonexcel.my dan 2 Website Ini?

Semua keterangan anda dipaparkan secara automatik
Email percuma, id email pilihan anda sendiri
Support group Whatsapp - menawarkan khidmat bantuan dan sokongan kepada ahli-ahli baru. Ramai otai-otai Tone Excel dalam group ni
Anda hanya perlu kongsikan link anda
Penyertaan baru automatik masuk bawah nama anda!

Sertai sekarang dan dapatkan bonus bernilai RM379 secara PERCUMA. CEPAT! Tawaran sah sehingga 30 sahaja! (Selepas tamat tempoh, harga asal akan dikenakan)


Apa Kata Pengguna Autonexcel.my?

Klik pada imej untuk melihat website Autonexcel mereka:

Sertai Sekarang & Nikmati Bonus Serta Merta

LANGKAH 1 : Dapatkan SIMKAD Tone Excel di sini

Pertama sekali, untuk menyertai program ini, anda perlu mendapatkan simkad Tone Excel terlebih dahulu. Untuk mendapatkan simkad tersebut sila isikan borang ini:

LANGKAH 2 : Sila buat bayaran hanya RM100.00

Simkad Tone Excel yang baru akan di uruskan dan di hantar (pos) segera, selepas saya menerima data, dan bayaran. Sila berikan 2 - 3 hari bekerja untuk simkad tersebut tiba ke alamat anda. Sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di talian 01131731983. Saya sentiasa sedia membantu.

PENTING: Sila masukkan email japsrin@autonexcel.my ke dalam ruang email penerima, ini penting untuk melancarkan proses pengesahan pembayaran anda.

Nama : Japirin Bin Amit
No Akaun : 160037204236
Nama : Japirin Bin Amit
No Akaun : 6848977603
Nama : Japirin Bin Amit
No Akaun : 1212741000054857

Sebarang soalan boleh diajukan kepada saya, bila-bila masa :)

call

Hubungi Japirin Bin Amit: 01131731983

sms

SMS 01131731983

Whatsapp 01131731983

email

japsrin@autonexcel.my

facebook

Klik Facebook dan mesej kami

Tips PERCUMA: Cara Mudah Dekati Pelanggan Tanpa Perlu Berjumpa! (Cara Unik Autonexcel.my)

Terima Kasih...Yang Benar,

Penaja: Japirin Bin Amit
Tel: 01131731983
Tone Excel ID: 969279
Tarikh:
Mutiara Kata: "Jadikan azam tahun 2017 anda satu realiti"  

P/S: Sertai Autonexcel.my sekarang, 2 website percuma (bernilai RM379), group support Whatsapp berterusan dan banyak lagi (lihat bonus), pada harga RM100 sahaja. Hari ini RM100 itu tidaklah banyak berbanding dengan pendapatan yang anda akan terima di dalamnya.

"Sertai Tone Excel via Autonexcel.my 2017 sekarang dan promote TANPA perlu bersemuka!"

Sertai Kami Menuju Puncak Kejayaan!

FAQs - Soalan Tunetalk Tone Excel yang kerap ditanya

Semua kemusykilan anda tentang Tone Excel dijawab dalam seksyen di bawah. Ada soalan lain? Email muhaimin [at] autonexcel.my TQVM!

Kenapa Simkad Tone Excel?

Simkad Tone Excel mempunyai pelbagai kelebihan yang tidak terdapat pada simkad-simkad yang lain. Kelebihan yang paling jelas adalah bagaimana anda boleh menjana pendapatan berterusan TANPA HENTI setiap bulan dengan hanya bermodalkan simkad ini Tone Excel ini.

Tone Excel adalah simkad telefon prepaid yang dikeluarkan oleh syarikat Tone Group yang ditubuhkan pada 1.4.2010. Simkad Tone Excel menggunakan talian daripada TuneTalk yang menggunakan prasarana daripada Celcom. TuneTalk pula dimiliki oleh TuneGroup yang juga memiliki AirAsia, dan TuneHotel.

Simkad Tone Excel berfungsi sama dengan simkad2 telefon lain yang berada diluar sana, boleh call in, call out, data internet, berwhatsapp, berfacebook, berwechat, berinstagram, bersms, dan juga boleh digunakan diluar negara. Disebabkan ia menggunakan prasarana dari Celcom, jadi dimana ada line Celcom disitu simkad Tone Excel boleh digunakan.

Apa kelebihan simkad Tone Excel ini?

  • Yang paling utama, yang belum pernah dilakukan oleh mana-mana syarikat telco talian telefon di Malaysia, malah di dunia sekali, syarikat Tone Excel memberikan komisyen kepada pengguna simkad Tone Excel sekiranya mereka mempromosikan, mengedar dan menjual simkad ini kepada orang lain.
  • Setiap kali anda topup handphone anda, duit anda dikembalikan kedalam bank sebanyak 3%!
  • Anda diberikan perlindungan insuran kemalangan sebanyak RM50,000 oleh etiqa takaful, tanpa perlu membayar apa2 premium bulanan. (Terma dan syarat).
  • Setiap kali anda topup, anda akan diberikan point, dimana point2 tersebut boleh ditebus pada barangan tertentu atau membeli tiket kapal terbang AirAsia dan juga penempahan bilik di Tune Hotel.
  • Anda berpeluang memenangi hadiah kereta dan barangan bernilai lain setiap hujung tahun didalam cabutan bertuah.
  • Anda boleh kekalkan nombor yang ada gunakan sekarang menggantikan nombor yang ada pada simkad tone excel ini.

Akan bersambung

Seksyen ini dalam progress kemaskini...

sumber sokongan (terima kasih kepada): go.tune-talk.net, toneexcel2u.my, pendapatanbulanan.com

Hakcipta Terpelihara | 2017 - Auto Tone Excel. Web oleh Muhaimin